Wymagane technologie: JavaScript i FlashPlayer
  • Biesiada
  • „Live cooking” ……atrakcyjny kąsek

Co nowego?

„Live cooking” ……atrakcyjny kąsek

Po modzie na sushi, kuchnię fusion, meksykańskich tortillach firmy cateringowe i restauracje proponują ... więcej

„Live cooking” ……atrakcyjny kąsek

Firmy prześcigają się w kreowaniu nowych elementów oferty zaspokajających coraz bardziej wyrafinowane potrzeby klientów. Tak samo dzieje się w branży ściśle związanej z wszelkiego rodzaju eventami – gastronomii.

Po modzie na sushi, kuchnię fusion, meksykańskich tortillach firmy cateringowe i restauracje proponują nowy, bardzo atrakcyjny sposób serwowania jedzenia podczas prywatnych przyjęć i imprez firmowych.

To nowe zjawisko to „live cooking”, czyli stacja gdzie kucharz na bieżąco, na oczach gości przygotowuje dla nich danie. Doskonale nadają się do tego wszelkiego rodzaju włoskie pasty, naleśniki, bliny czy też wspomniane wcześniej elementy kuchni meksykańskiej czyli wariacje na temat tortilli.

Propozycja ta zatem to nie tylko jedna z pozycji menu na imprezie, ale również dodatkowa atrakcja uroczystości. Stacja z tak serwowanym jedzeniem gromadzi wokół siebie gości, którzy śledzą popisy kucharza przygotowującego dla nich kulinarny przysmak.

Po takim przedstawieniu posiłek z pewnością będzie lepiej smakował i zostanie w pamięci na dłużej.

Stworzenie takiego miejsca na przyjęciu ma jeszcze jedną, ogromna zaletę: powoduje większy ruch i mieszanie się gości, a tym samym ich integracje.

„Live cooking” to naprawdę smakowity kąsek.

Macie na niego ochotę?

Kontakt